Notícies  

S'estan mostrant 2 llibres (11-12) d'un total de 12

 1  2 
Avui la llibreria Quera fa 99 anys - 02/02/2015
El 2 de febrer de 1916 es va inaugurar al carrer Petritxol de Barcelona la llibreria QUERA, llibreria familiar de cultura excursionista on podem trobar tot el necessari per documentar-nos a l'hora d'anar a la muntanya a fer qualsevol activitat: catàleg anual, guies d´escalada, alpinisme, espeleologia, neu, senders, viatges, rutes ciclistes, fotografia, monografies locals, revistes de centres excursionistes, mapes, guies de natura (bolets, plantes i animals), GPS i instruments d´orientació.
La llibreria QUERA és “més que una llibreria”. És una institució emblemàtica i singular per la trajectòria històrica per la nostra cultura muntanyenca que ja forma part del paisatge barceloní, tant és així, que a l´any 2011 va ser guardonada amb el Premi Nacional de Cultura. Des d´aquí els desitgem un feliç aniversari!
Ja tenim web !! - 14/04/2011
Com podeu comprovar ja disposem d'un web on podreu consultar tant les últimes notícies relacionades amb la nostra editorial, com també el nostre catàleg de llibres.

També teniu disponible una secció de contacte on podreu fer-nos qualsevol consulta o petició omplint les dades del formulari.

Estem ben segurs que aquesta nova eina ens ajudarà en el nostre compromís de donar un bon servei i poder seguir comptant amb la vostra confiança,

Moltes gràcies.
S'estan mostrant 2 llibres (11-12) d'un total de 12

 1  2