Arguments  

S'estan mostrant 4 llibres (1-4) d'un total de 8

 1  2 

D'Arenys de Munt al cel
L'inici de les consultes sobiranistes
Autor: Josep Manel Ximenis
Agost de 2010
Format: 21cm x 14cm
ISBN: 84-937380-3-7
Preu PVP: 16 € - Comprar llibre
El ritme trepidant amb què van tenir lloc durant el 2009 i 2010, totes les consultes sobiranistes a partir de la d'Arenys de Munt del 13 de setembre, ha comportat que una de les iniciatives sobiranistes més importants i innovadores de la nostra història sigui finalment explicada adequadament. En el llibre es resolen dubtes i confusions i es desvetlla la part més amagada de tota la història. Relat en primera persona del desenvolupament de les idees del projecte i homenatja a aquells que el van fer possible.

Cartes per l'àvi (Una estrella em farà lĺullet)
Autor: Núria Garcia i Quera
Novembre 2006
Format: 21 cm X 14 cm
ISBN: 84- 934972-3
Preu PVP: 12,00 € - Comprar llibre
Recull de les cartes de l'autora al seu avi. Són les cartes enviades durant l'any 1996 de les quals mai tingué una resposta per correu. La necessitat d'explicar experiències viscudes a una persona estimada que tenim lluny i a qui podem veure poc per fer-li saber com ens trobem.

Núria Garcia i Quera apropa al seu avi i gràcies a aquest llibre a tots nosaltres Tornafort, un poble petit i allunyat de la gran ciutat. El llenguatge, el temps, els aliments, tots els elements de la vida quotidiana es converteixen en coses curioses per explicar a tots aquells que no coneixen com és viure al camp.

Excursionisme i repressió franquista
Autor: Joaquim Cabeza i Valls
Novembre 2006
Format: 21 cm x 14 cm
ISBN: Novembre 2006
Preu PVP: 10,00 € - Comprar llibre
Una agra història real entorn el món de l'excursionisme. Com les vacances, en un primer moment plàcides, de cinc amics durant l'estiu del 1949 per les muntanyes de la Vall d'Aran esdevenen en problemes. Una detenció per fer "propaganda ilĚlegal", causarà "l'expulsió perpètua" de la Federacón Espa˝ola de Monta˝ismo i de la U.E.C. Una encertada reflexió sobre com els propis ideals sovint poden entrar en conflicte amb un suposat "final feliç".

Els néts, són una propina?
Autor: Oriol Vergés
Maig de 2005
Format: 21 cm X 14 cm
ISBN: 84-9332-717-4
Preu PVP: 10,00 € - Comprar llibre
Un llibre escrit en to d'humor que explica les relacions entre avis i néts o néts i avis, segons es miri.

El text és un tractat sociofamiliar basat, en una gran o petita part, en l'experiència de l'autor. Però això no treu que molts lectors i lectores reconeguin amb un somriure als llavis algunes situacions que han viscut amb els propis néts i netes.

El llibre compta amb les ilĚlustracions de l'argentí Carlos Avallone, qui aporta també la seva visió personal de les relacions entre avis i néts.
S'estan mostrant 4 llibres (1-4) d'un total de 8

 1  2